Sanderson Superior Organic E Vitamin 1000NE

Zsírban oldódó vitamin, amely antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, semlegesíti a szervezetet károsító szabadgyököket. Támogatja az immunrendszer, a szív és a szem egészségét; segíthet a memóriaproblémák megelőzésében és az emlékezőképesség támogatásában, valamint a pre-menstruációs tünetek enyhítésében. Az E vitamin egy olyan kifejezés, ami egy összetevő csoportra utal, konkrétan a tokoferolokra, amiből létezik alfa, béta, delta és gamma. A Sanderson E Vitamin egy komplex vitamin, ami az összes tokoferolt tartalmazza, ezzel biztosítva mindazt, amire a szervezetnek szüksége van. Miért válassza ezt a terméket? Akár két féle dózís közül is választhat (400NE és 1000NE). Az összetevők között nem életképtelen és szervetlen E vitaminok találhatók, hanem a hasznosulás érdekében összeválogatott fajták. Nevezetesen nem dl-alfa tokoferollal van telepumpálva zselés kapszulánk, hanem a legjobb biológiai hasznosulású d-alfa tokoferollal és a további összeválogatott tokoferolokkal.

slider image


Antioxidáns

Megvédi a koleszterint a károsodástól, ezzel támogatva a szív egészségét. Az E vitamin védelmi funkcióján kívül más előnyei is vannak; többek között erősíti az immunrendszert, főként idős korban; valamint segít a szervezetet megóvni a környezeti és egyéb káros szennyeződésektől, hatásoktól.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

Természetes formában megtalálható E vitamint tartalmaz (d-alpha Tocopherol plus d-beta, d-gamma, d-delta Tocopherols),
Akár szuper erősségű 1000NE (~667mg) dózis,
Zsírban oldódó vitamin hatékonyságának fokozása érdekében zselékapszula formát kapott.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db kapszulában
E Vitamin 1000NE


Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Ellenjavallatok: Véralvadásgátlót, illetve aszpirint szedők csak orvosi előírásra szedhetik.
Az E-Vitamin szedése bármilyen műtét előtt tilos! (Használható terhesség és szoptatás idején, de erről kérje ki orvosa véleményét is)


Sanderson Vitamin - Egészségére!