Sanderson Hawaiian Spirulina

A mindennapok elengedhetetlen étrendkiegészítője, az utóbbi évek természetes csodaszere. Segíti az emésztést, inzulinrezisztenciára és cukorbetegségre ajánlott. Antioxidánsként, a megfázás és influenza tüneteire; fáradtságra, kimerültségre; energetizál és zsírt éget. Hozzájárul az általánosan jó közérzethez; védettséget, fertőzésmentességet ad; lúgosít, rákmegelőző hatású; fizikai teljesítményt fokoz, segíti az alvást, életerőt ad.

slider image

Tabletta

1000mg-os tabletta

90 és 300 darabos kiszerelés

Hosszú ideig elegendő, az egész család számára.Természetes csodaszer

A mindennapok elengedhetetlen étrendkiegészítője. Az utóbbi évek természetes csodaszere. Segíti az emésztést, inzulinrezisztenciára és cukorbetegségre ajánlott. Antioxidánsként, a megfázás és influenza tüneteire; fáradtságra, kimerültségre; energetizál és zsírt éget. Hozzájárul az általánosan jó közérzethez; védettséget, fertőzésmentességet ad; lúgosít, rákmegelőző hatású; fizikai teljesítményt fokoz, segíti az alvást, életerőt ad. Magas jódtartalma miatt pajzsmirigy alulműködésre kifejezetten javasolt a szedése. A haj, bőr, köröm megerősödéséért és szépségéért is felelős. Előnyös lehet azok számára, akik nem vesznek magukhoz elegendő értékes tápanyagot a mindennapok során; akik valamilyen komolyabb betegségből épülnek fel (kemoterápia után kifejezetten ajánlott a szedése). Nem csak immunrendszerünket erősíti, hanem szinte minden testen belüli a normálistól eltérő állapotot helyreállíthat.

Igazoltan génmódosítástól mentes,
Védett, elzárt bio területen termesztett,
Garantáltan rovar- és növényirtószer-mentes,
Egyedülállóan 1000mg-os tabletta,
Magas B-vitamin és jódtartalom, nagyon magas karotinoid, enzim, antioxidáns és fehérje tartalom.

Esszencia

A Sanderson-féle Hawaii spirulina egy védett (őrzött és elzárt) bio területen Konában terem, Hawaii-n, és igazoltan génmódosítás-mentes (non-GMO). A spirulina egy kékes-zöldes alga, amely édes és sós vizekben is él. Nagyon magas a fehérjetartalma, 60%-kal több proteint tartalmaz, mint más élelmiszer-források. Esszenciális aminosavakat, antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, esszenciális zsírsavakat, nukleinsavakat, klorofillt és más fitotápanyagokat tartalmaz.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db lágykapszulában
Hawaii algakivonat 1000mg

Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: glutént tartalmazó gabonákat, héjas állatokat, tojást, halat, mogyorót, diót, szójababot, zellert, mustárt, szezámmagot, puhatestű állatokat és élesztőket.
Ellenjavallat nincs. Autoimmun pajzsmirigy betegségben szenvedőknek (pl. Hashimoto-kór) tilos a szedése magas jódtartalma miatt. Konzultáljon orvosával!


Sanderson Vitamin - Egészségére!