Sanderson Red Krill Oil (Vörös Krill olaj)

Az utóbbi években számos kutatás bizonyítja, hogy az „új halolaj” elnevezés nem véletlen. Mindent tud, amit a halolaj és még annál is többet. Ugyan úgy tartalmaz Omega 3 zsírt (EPA és DHA) csak más szerkezetben vannak jelen. A Krill Olaj felszívódásra és hasznosulásra hatásosabbnak bizonyult, mint a halolaj, ezt a tudósok a szerkezeti eltérésnek tulajdonítják, ugyanis a Krill Olajban található foszfolipid szerkezet sokkal közelebb áll az emberi testben felfedezhető zsírsejtek szerkezetéhez.

slider image


Miért válassza ezt a terméket?

Két dózis közül is választhatunk, a megszokott 500mg és az egyedi 1500mg-os változatból. A legkiválóbb norvég technológiával halászott és kapszulázott termék. Magasabb EPA, DHA és asztaxantin tartalom.

Szerves formában

A Krill olaj tartalmaz egy Asztaxantin nevű molekulát, mely rendkívül hatékony antioxidáns. Több vizsgálat bizonyította, hogy betegségeket képes megelőzni, illetve a már kialakult problémákat enyhíti vagy helyreállítja. Daganatos megbetegedéseknél is pozitív eredményekről számoltak be, valamint a természetes tesztoszterontermelésre is jó hatással van. Epe problémások számára is könnyű a hasznosulás hidrofil tulajdonsága miatt.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

Norvég technológiával előállított kimagasló minőségű Krill Olaj,
Egyedülálló akár 1500mg-os dózis egyetlen kapszulában,
Kimagasló (természetes) Asztaxantin és foszfolipid tartalom,
Erősen antioxidáns hatású és segíti az idegrendszer működését,
Számos problémára ajánlott, többek között: szív- és érrendszeri betegségekre, magas vérnyomásra, inzulin és bőr problémákra,
A Krill Olajban található foszfolipid szerkezet közel áll az emberi testben jelenlévő zsírsejtek szerkezetéhez.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db 500 mg kapszulában
Mennyiség 1 db 1500 mg kapszulában
RimfrostTM természetes krill olaj 500mg 1500mg
Omega 3 150mg 450mg
Ebből EPA 75mg 225mg
Ebből DHA 40mg 120mg
Asztaxantin 666μg 2000μg
Foszfolipidek 200mg 620mg


Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Ellenjavallatok: Allergia esetén kerülendő. Műtét előtt kérje ki orvosa véleményét.


Sanderson Vitamin - Egészségére!