Sanderson Premium Koenzim Q10

Klinikai kutatások igazolják, hogy a Q10 fenntartja a szív egészségét, növeli az energiaszintet és az immunrendszer ellenállását, támogatja az egészséges fogínyt. Segít a vérnyomás normalizálásában, hozzájárul az általános jó közérzethez. Állóképesség és erőnlét növelésére sportolók is használják. Erőteljes antioxidáns, amely segít megvédeni a testet a szabadgyökök okozta károktól.

slider image

Zselés kapszula

Kényelmes napi softgel kapszula

30 és 60 darabos kiszerelés

400mg illetve 160mg-os változatbanSzépségvitamin

Természetesen megtalálható összetevő a testünkben, minden sejtünk tartalmazza. Kiemelten igaz ez szívünkre és májunkra, melyekben a legnagyobb mértékben vannak jelen. Klinikai kutatások igazoljál, hogy a Q10 fenntartja a szív egészségét, növeli az energiaszintet és az immunrendszer ellenállását, támogatja az egészséges fogínyt. Segít a vérnyomás normalizálásában, hozzájárul az általános jó közérzethez. Állóképesség és erőnlét növelésére sportolók is használják. Erőteljes antioxidáns, amely segít megvédeni a testet a szabadgyökök okozta károktól. 20-30 éves kor között csökken szervezetünk Q10 tartalma, így pótlása életkorunk növekedésével egyre ajánlottabb. Hiánya szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Több kutatás alapján jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában, ezért szokták nevezni „szépségvitaminnak”.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:


Q-SORB technológia (speciálisan magas biológiai aktivitással, felszívódási és hasznosulási hatékonysággal rendelkező formula),
Egyedülálló 160mg-os és 400mg-os dózis egyetlen kapszulában,
Friss kutatások alapján lassítja a Parkinson-kór tüneteinek kialakulását,
Megakadályozza a rákos sejtek elszaporodását,
Zselé kapszulában, a por alapú kapszulákkal szemben így a felszívódás és a hasznosulás sokkal hatékonyabb.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db 160mg lágykapszulában
Mennyiség 1 db 400mg lágykapszulában
QSorb Co-Enzyme Q10 160mg 400mg

Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Ellenjavallatok: Warfarin (vagy hasonló típusú gyógyszerek) szedése esetén konzultáljon kezelőorvosával.


Sanderson Vitamin - Egészségére!