Sanderson Mega B FX

Vízben oldódó vitamin révén pótlásukról naponta gondoskodnunk kell. Több testfunkciónkat támogatja. Tünetként előfordulhat fáradékonyság, ingerlékenység, feszültség, álmatlanság, étvágytalanság, szájszárazság. Javítja az általános közérzetet, koncentrációt.

slider image


Komplex

B-komplexnek nevezzük a teljes B-vitamin-csoportot, amelybe az összes B-vitamin-módosulat beletartozik. A szervezetnek mindegyik B-vitaminra szüksége van, az egyik nem helyettesíti a másikat. Vízben oldódó vitamin révén pótlásukról naponta gondoskodnunk kell. Több testfunkciónkat támogatja. Könnyen előfordulhat valamelyik B Vitamin hiánya a finomított ételek fogyasztásától, stressztől és súlycsökkenés idején. Tünetként előfordulhat fáradékonyság, ingerlékenység, feszültség, álmatlanság, étvágytalanság, szájszárazság. Javítja az általános közérzetet, koncentrációt. Elősegíti a haj és a bőr egészségét, csökkenti a szívbetegségek kockázatát.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

Magas hatékonyságú formula,
A B Vitaminokon kívül több más kiegészítővel rendelkezik a hatékony felszívódás és hasznosulás érdekében,
Napjainkban a B Vitamin bevitelnek nagyjából egyforma jelentőséget tulajdonítanak, mint a C és D Vitaminnak.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db kapszulában
B1 Vitamin (Tiamin) 108.7mg
B2 Vitamin (Riboflavin) 100mg
B3 Vitamin (Niacin) 100mg
B5 Vitamin (Pantoténsav) 108.7mg
B6 Vitamin (Piridoxin HCL) 100mg
B9 Vitamin (Folsav) 400μg
B12 Vitamin (Ciano-kobalamin) 50μg
Biotin) 50μg
Kolin 50mg
Inozitol 50mg
PABA 50mg
Lucerna (Medicago sativa) 1.67mg
Orvosi vízitorma (Nasturtium officinale) 1.67mg
Petrezselyem (Petroselinum crispum) 1.67mg

Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Ellenjavallatok: Napi 2 tabletta felett kérje ki kezelőorvosa véleményét.


Sanderson Vitamin - Egészségére!