Sanderson Mega B FX

Vízben oldódó vitamin révén pótlásukról naponta gondoskodnunk kell. Csak néhány példa arra, miért is fontos szervezetünk számára a B vitamin: több testfunkciónkat támogatja. Hiánytünetként előfordulhat fáradékonyság, ingerlékenység, feszültség, álmatlanság, étvágytalanság, szájszárazság. Javítja az általános közérzetet, koncentrációt. Elősegítheti a haj és a bőr egészségét, csökkentheti a szívbetegségek kockázatát.

slider image


Miért válassza ezt a terméket?

A 8 B vitaminon kívül további 6 összetevőt tartalmaz, melynek köszönhetően még hatékonyabb társainál. Többek között lucerna, vizitorma és petrezselyem kivonatot is tartalmaz. Köztudottan mind a 3 növénynek magas a vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalma (többek között B vitamin is található bennük) így válik a legkomplexebb B vitaminná.

Komplex

B-komplexnek nevezzük a teljes B vitamin csoportot, amelybe az összes B vitamin módosulat beletartozik. A szervezetnek mindegyik B vitaminra szüksége van, az egyik nem helyettesíti a másikat. Könnyen előfordulhat valamelyik B vitamin hiánya a finomított ételek fogyasztásától, stressztől és súlycsökkenés idején. Napjainkban a B vitamin bevitelnek nagyjából olyan jelentőséget tulajdonítanak, mint a C és D vitaminnak.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

Magas hatékonyságú formula,
B Vitaminokon kívül több más kiegészítővel rendelkezik a hatékony felszívódás és hasznosulás érdekében,
Természetes növényi kivonatokat is tartalmaz, ezzel még teljesebb B vitamin pótlást biztosítva.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db kapszulában
B1 Vitamin (Tiamin) 108.7mg
B2 Vitamin (Riboflavin) 100mg
B3 Vitamin (Niacin) 100mg
B5 Vitamin (Pantoténsav) 108.7mg
B6 Vitamin (Piridoxin HCL) 100mg
B9 Vitamin (Folsav) 400μg
B12 Vitamin (Ciano-kobalamin) 50μg
B7 vitamin (Biotin) 50μg
Kolin 50mg
Inozitol 50mg
PABA 50mg
Lucerna (Medicago sativa) 1.67mg
Orvosi vízitorma (Nasturtium officinale) 1.67mg
Petrezselyem (Petroselinum crispum) 1.67mg


Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Ellenjavallatok: Napi 2 tabletta felett kérje ki kezelőorvosa véleményét.


Sanderson Vitamin - Egészségére!