Sanderson Mega B FX

Vízben oldódó vitamin révén pótlásukról naponta gondoskodnunk kell. Több testfunkciónkat támogatja. Tünetként előfordulhat fáradékonyság, ingerlékenység, feszültség, álmatlanság, étvágytalanság, szájszárazság. Javítja az általános közérzetet, koncentrációt.

slider image

Tabletta

60 darabos kiszerelés

Magas hatékonyságú formulaKomplex

B-komplexnek nevezzük a teljes B-vitamin-csoportot, amelybe az összes B-vitamin-módosulat beletartozik. A szervezetnek mindegyik B-vitaminra szüksége van, az egyik nem helyettesíti a másikat. Vízben oldódó vitamin révén pótlásukról naponta gondoskodnunk kell. Több testfunkciónkat támogatja. Könnyen előfordulhat valamelyik B Vitamin hiánya a finomított ételek fogyasztásától, stressztől és súlycsökkenés idején. Tünetként előfordulhat fáradékonyság, ingerlékenység, feszültség, álmatlanság, étvágytalanság, szájszárazság. Javítja az általános közérzetet, koncentrációt. Elősegíti a haj és a bőr egészségét, csökkenti a szívbetegségek kockázatát.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

Magas hatékonyságú formula,
A B Vitaminokon kívül több más kiegészítővel rendelkezik a hatékony felszívódás és hasznosulás érdekében,
Napjainkban a B Vitamin bevitelnek nagyjából egyforma jelentőséget tulajdonítanak, mint a C és D Vitaminnak.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db kapszulában
B1 Vitamin (Tiamin) 108.7mg
B2 Vitamin (Riboflavin) 100mg
B3 Vitamin (Niacin) 100mg
B5 Vitamin (Pantoténsav) 108.7mg
B6 Vitamin (Piridoxin HCL) 100mg
B9 Vitamin (Folsav) 400μg
B12 Vitamin (Ciano-kobalamin) 50μg
Biotin) 50μg
Kolin 50mg
Inozitol 50mg
PABA 50mg
Lucerna (Medicago sativa) 1.67mg
Orvosi vízitorma (Nasturtium officinale) 1.67mg
Petrezselyem (Petroselinum crispum) 1.67mg

Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Ellenjavallatok: Napi 2 tabletta felett kérje ki kezelőorvosa véleményét.


Sanderson Vitamin - Egészségére!