Sanderson Magnesium FX 1000

A negyedik legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyag az emberi testben. Megtalálható a csontokban, sejtekben, szövetekben és a vérben. Több mint 300 biokémiai reakció magnéziumot igényel. Segít fenntartani a normális izom- és idegműködést. Részt vesz a fehérjeszintézisben, szabályozza a vércukorszintet, elősegíti a normál vérnyomást, támogatja az idegrendszert, a csontokat és az immunrendszert. Hiánya szívproblémákat és izom görcsöket okozhat.

slider image


Miért válassza ezt a terméket?

Sanderson a minőséget szem előtt tartva nem a megszokott (olcsó és rossz felszívódású) szervetlen Oxidot használja tablettáiban. Az Oxid elérhetőségét (hasznosulását) a kutatók 4-5%-on jegyzik, ami azt jelenti, hogy egy átlagos 500mg-os tablettából mindössze körülbelül 15mg Magnéziumot tud biztosítani a szervezetnek. Ezzel szemben a Sanderson Magnesium FX a legjobb szerves Magnézium sókat tartalmazza, egyfajta mátrixot alkotva. A még jobb hasznosulás érdekében tartalmaz B6-, D3 Vitamint és Szelént. Migrénes fejfájás esetén is hatásos kiegészítő. A megfelelő izomműködéshez pedig kifejezetten ajánlott.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

Szerves formában, a szervezetben való jobb hasznosulás érdekében,
A minőség érdekében nem tartalmaz szervetlen Oxidot és Foszfátot,
B6-, D3 Vitamin és Szelén hozzáadásával a még jobb felszívódás érdekében,
Magnézium laktátot sem tartalmaz, ezáltal tej érzékenyek is fogyaszthatják,
Sportoláshoz nélkülözhetetlen ásványi anyag, az izmok fejlődése és regenerálódása miatt.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db kapszulában
Magnézium (Aminosav kelát) 400mg
Magnézium (Aszpartát) 69mg
Magnézium (Citrát) 483mg
Magnézium (Orotát) 78mg
B6 Vitamin (Piridoxin HCL) 5mg
Szelenometionin (Szelén) 30μg
D3 Vitamin 150NE


Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Ellenjavallatok: Túl nagy mennyiség hasmenést okozhat. Állandó gyógyszeres kezelés mellett kérje ki kezelőorvosa véleményét.


Sanderson Vitamin - Egészségére!