Üdvözli Önt a Sanderson VitaminWarren Sanderson

Warren Sanderson 1979-ben jött, látott és győzött. Orvosi végzettségének és tapasztalatának köszönhetően folyamatosan jó minőségű kiegészítőket készített. Miután kinőtte az új-zélandi piacot, terjeszkedett Ausztráliában is, ahol gyorsan a legnagyobb természetes kiegészítőket gyártó cégek közé emelkedett. Több, említésre méltó innovációt hajtottak végre, mellyel megdolgoztak az elismerésért. Családi cégként be is érték ennyivel, ám több megkeresés után végül Ázsiában is elkezdték termékeik forgalmazását. Az európai piac hívásának eleget téve, szeretnének hasonló sikereket elérni, melyhez hosszas tárgyalási folyamatokat követően, Magyarországon át vezethet az útjuk. Elsőként nálunk kerül forgalmazásba, a világ másik felén már bizonyított márka!

Új-Zélandon és Ausztráliában kimagasló jelentőséggel bír a minőségi vitamingyártás, szigorú ellenőrzéseknek kell megfelelni és mindig magasan kell tartani a színvonalat. Új-Zéland a természetességéről és az érintetlenségéről ismert, ugyanezt szeretnék továbbadni a vitamin készítményeikben is. Magas minőséget állítanak elő a legjobb helyeken, de folyamatosan szem előtt tartva a fogyasztói igényeket is. Gazdaságos kiszereléseket készítenek, magas hatóanyag tartalommal. Az évek során számos sikert könyvelhet el a márka, de náluk a legnagyobb elismerést a fogyasztói igények felismerése jelenti, valamint a tőlük érkezett visszajelzések.
Bár a Sanderson™ név időközben nagyra nőtt, ők a mai napig családi vállalkozásként tekintenek magukra. Orvosokat és elismert természetgyógyászokat foglalkoztatnak a legjobb minőség érdekében. Készítményeik összetételénél fontos hangsúlyt fektetnek a felszívódásra. Sok vitamingyártóval ellentétben a Sanderson™ nem csak magas hatóanyag tartalmú kiegészítőket gyárt, hanem azokat támogatja felszívódást elősegítő természetes forrásból származó anyagokkal.

A Sanderson™ márka Új-Zélandon és Ausztráliában nem egyenlő a „hétköznapi” étrend kiegészítőket gyártó cégekkel. Orvosi kiegészítőként nevezik magukat, amivel még jobban jelzik minőségi helyüket. Ezt az utat követve végzik minden országban a terjesztést. Ázsia egyes országaiban a 6-8 hónapos regisztrációs és ellenőrzési folyamatot követően orvosok csatlakoztak a termékek forgalmazásához.


A levédetett elnyújtott felszívódású Ester-Plex™ technológia mellett elősegítik a C Vitamin felszívódását Acerola Cherry, Citrus bioflavonoid, csipkebogyó és Camu Camu kivonatokkal,
Termékeik génkezelés-mentesek (Non-GMO) és nem tartalmaznak genetikailag módosított összetevőket,
Minden termék nemzetközi minősítési rendszerek ellenőrzése alatt készül (Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP)),
Kimagasló ár-érték arány (magas dózisok egyetlen kapszulában, így tovább tart),
A legtöbb termék allergénmentes (glutén, tej, cukor, tojás, mogyoró, dió, búza, stb),
Több esetben gél kapszulába sűrítve a kivont összetevők, így más eljárásokkal együtt elérve azt az eredményt, hogy a felszívódás magasabb, mint az egyszerű, por alapú és olcsóbb technikai eljárásokat alkalmazó készítményeknél,
Magyarországon ritkaság számba menő (legtöbb esetben egyedülállóan) magas dózist alkalmaznak: Krill olaj: 1500mg, CoQ10: 400mg, C Vitamin: 1300mg, Spirulina: 1000mg, Halolaj: 3000mg, E Vitamin: 1000iU, Magnézium: 1000mg; és a felsorolás folytatható.
A minőség náluk nem kérdés, erről tanúskodik az is, hogy a mai napig magán viseli minden termék Sanderson Úr aláírását:

Sanderson Vitamin - Egészségére!