Sanderson D3 Vitamin

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb vitaminja. Egyre több kutatás szerint nagymértékben hozzájárul a szervezet egészséges immunrendszeréhez és a csontok kiegyensúlyozott állapotához. Komoly szerepet tulajdonítanak neki a rák megelőzésben, mivel a sejtek működését is szabályozza.

slider image

Zselés kapszula

Kényelmes napi softgel kapszula

100 darabos kiszerelés

1000NE egység kapszulánkéntAlapvitamin

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb vitaminja. Egyre több kutatás szerint nagymértékben hozzájárul a szervezet egészséges immunrendszeréhez és a csontok kiegyensúlyozott állapotához. Szerepet játszik fertőző betegségek megelőzésében, illetve egyre több kutatás bizonyítja, hogy a D-vitamin hiány hozzájárulhat a cukorbetegség kialakulásához. Bizonyították vérnyomás normalizáló hatását, szív- és érrendszeri betegségek megelőző hatását. Ajánlott infarktus utáni felépüléshez. Komoly szerepet tulajdonítanak neki a rák megelőzésben, mivel a sejtek működését is szabályozza. C Vitaminnal együtt ma már alap vitaminnak számít. Szedése a téli hónapokban kifejezetten ajánlott!

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

Zselékapszula állagának köszönhetően sokkal hatékonyabb felszívódású, mint por alapú társai. Sanderson™ fokozott figyelmet fordít az allergénmentes termékekre, így a D3 Vitamin szójamentes, zselékapszula állaga rizskorpaolajnak köszönhető. Ajánlott kombinálni C Vitaminnal és Multi-vitaminnal az átfogó vitaminpótlás érdekében.
Rákmegelőző hatás,
Az immunrendszer egészséges működését befolyásolja,
1000NE egység kapszulánként, mellyel ideális az adagolás,
Prémium minőségű zselékapszula, így a hasznosulás hatékonyabb.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db kapszulában
D3 Vitamin (rizskorpaolaj) 1000NE

Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Ellenjavallatok: Napi maximális biztonságos beviteli mennyiség: 4000NE.


Sanderson Vitamin - Egészségére!