Sanderson Superior Total Calcium

Szervezetünkben a legnagyobb arányban megtalálható ásványi anyag. Segíti a csontok és az ízületek felépítését, csontritkulás megelőzésében fontos szerepet játszik. A fogak erősségéhez is hozzájárul. A Magnéziumhoz hasonlóan segíti az izomgörcsök megelőzését és hatással van az idegekre. Befolyásolhatja a testzsír százalék csökkenését és a magas vérnyomást. Táplálkozási felmérések alapján a felnőttek (különösen a nők) az elfogyasztott ételek alapján nem juttatják be a szükséges Kalcium mennyiséget. Továbbá kiemelten ajánlott nőknek a változó kor kezdetétől, hogy csökkentse a menopauza negatív hatásait. Idősebb korban nemtől függetlenül ajánlott a csontozat védelme érdekében.

slider image


Miért válassza ezt a terméket?

Két féle kálcium összetevőt tartalmaz, ebből az egyik a hidroxiapatit, amely a szervezetünkben található nagyjából 1 kg kálciumnak a 99%-a. Nem csak kálciumot tartalmaz, hanem növényi összetevőt és vitaminokat a felszívódás és a beépülés érdekében. Összességében 270mg elemi kálciumot tartalmaz minden egyes tabletta. Érzi a vaníliát? Nem tévedés! Hiszen a Sanderson Superior Calcium vaníliás bevonattal rendelkezik.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

Magas valós (hasznosítható) Kalcium tartalom (270mg),
Gyógynövény tartalma hozzájárul a jobb raktározódáshoz,
A hozzáadott C Vitamin segít a felszívódásban,
A Cink, Bór, Mangán, K1 Vitamin és a D Vitamin segíti a csontokba való beépülést és a Kalcium felvételt a szervezetnek.Egy tabletta tartalma:
Mennyiség 1 db tablettában
Kalcium Citrát 678mg
Hidroxiapatit 517mg
Hasznosítható Kalcium 270mg
Magnézium Oxid 416mg
Mangán Aminosav kelát 10mg
Cink 1.38mg
Bór 3.5mg
Mezei zsurló 50mg
C Vitamin 30mg
D3 Vitamin 100NE
K1 Vitamin 2.2μg


Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Ellenjavallatok: Warfarint vagy egyéb vényköteles gyógyszer szedése mellett kérje ki kezelőorvosa véleményét.


Sanderson Vitamin - Egészségére!