Sanderson Bears

Kolosztrumot tartalmaz, mely az elsőszámú „super food”, az emlősök első tápláléka. Minden immunerősítéshez szükséges tápanyagot tartalmaz: vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, fehérjét. Az anyatej az emberiség első tápláléka, a legjobb élelmiszernek tartják gyermekeink számára, ezt hivatott pótolni a kolosztrum. Sőt, immunerősítő hatása miatt felnőtteknek is ajánlják szedését. Jó hatással van továbbá a gyomorra és a bélrendszerekre, mely testünk legnagyobb területe, így a legfontosabb is. Megköti a baktériumokat, tüdő és felső légúti problémákra is ajánlott.

slider image

Rágótabletta

Finom tejízesítés

120 darabos kiszerelés

Hosszú ideig elegendő, a gyermekek számáraNövekvő igény

Amerikában és az Ausztrál régióba (beleértve Új-Zélandot is) felismerték a benne rejlő rengeteg tápanyagot és egyre népszerűbb az immunrendszer erősítése céljából.

Miért válassza ezt a terméket?

Medve alakú tabletta és tejes íz, így gyermekeink előszeretettel fogják fogyasztani. 20%-os immunglobulin tartalom. Ellenőrzött és tiszta körülmények közül származó alapanyag. Kimagasló tápértékkel rendelkezik a család minden korosztályának.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

Finom tejízesítés,
Természetes édesítőkkel: glükóz, maltodextrin, xylit,
Segíthet különböző allergiák megszűntetésében (pl: ekcéma) és más bőrirritációs reakciók ellen,
Rengeteg fejlődéshez szükséges vitamin és tápanyag egyetlen tablettában.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db kapszulában
Szarvasmarha-kolosztrumból származó készítmény (20%IgG) 400mg


Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: glutént tartalmazó gabonákat, rákféléket, mézet, tojást, halat, mogyorót, dióféléket, szójababot, zellert, mustárt, szezámmagot, puhatestűeket, farkasbabot és élesztőt.
Ellenjavallatok: Tej- és laktóz érzékenyeknek nem ajánlott.


Sanderson Vitamin - Egészségére!