Sanderson Sinus & Allergy FX

A belélegzett levegővel szemben testünk első védelmi vonala a nyálkahártyánk. A fertőzött levegő gyulladásos reakciót válthat ki szervezetünkben, amely a gyomorba juthat, ahol további problémákat idézhet elő (oxidatív stressz). A botanikai keverékek (növényi és alga antioxidánsok) és a C Vitamin hatékonyan veszik fel a harcot a szervezetet támadó betegséggel szemben. Általánosan támogatják az immunrendszert.

slider image


Átfogó védelem

A Bromelain egy enzim, amely az ananászban található és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A gyömbért a népi gyógyászatban már évszázadok óta használják, légzőszervi megbetegedésekre nyújt megfelelő választ, valamint immunrendszer erősítő hatással is rendelkezik. Számos antioxidánst tartalmaz, valamint szintén rendelkezik gyulladáscsökkentő hatással. A Quercetin egy bioflavonoid, vagyis egy antioxidáns növényi vegyület. Megakadályozza a kötőszövetek lebomlását és segít a C Vitamin felszívódásban. Az Ír moha alga nyomelemekben gazdag és támogatja a nyálkahártyák egészségét.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

Természetes növényi keverékek az átfogó védelem érdekében,
Nem minősül gyógyszernek, csak természetesen előforduló összetevőket tartalmaz,
Egyedülálló összetétel, mely bizonyítottan segít az allergia kialakulásának megakadályozásában.Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db kapszulában
Bromelain 3.000.000 FCCPU
(Zöldség) superoxid dismutáz 70NE
Gyömbér 50mg
Quercetin 25mg
Ír moha alga 25mg
Kelp alga 25mg
C Vitamin 10mg

Allergénektől mentes. Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Ellenjavallatok: nem ismert


Sanderson Vitamin - Egészségére!